vineri, 25 ianuarie 2013

Atitudinea este totul


Astazi am terminat de citit o carte foarte interesanta si educativa , despre atitudine . Am adaugat-o la lista mea de carti de suflet .
   Pentru cine vrea sa o citeasca online , o poate citi de aici : http://www.scribd.com/doc/54397706/Atitudinea-Este-Totul-De-Jeff-Keller.

Nu veti regreta daca va gasiti putin timp sa o lecturati .

Atitudinea este totul. Schimbă-ţi atitudinea... şi îţi vei schimba viaţa! Ediţia a IV-a

Descriere carte :

De ce oare unii oameni reuşesc în tot ceea ce-şi propun, iar alţii nu? Care este diferenţa dintre ei şi ce ar putea face cineva pentru a se număra printre învingători?

Totul ţine de atitudine, de capacitatea de a te imagina în postura de învingător, iar Jeff Keller dă exemple concrete de oameni care au reuşit în viaţă doar pentru că au păstrat în minte imaginea lor atingând obiectivele propuse. De pildă, Céline Dion, atunci când a fost întrebată dacă şi-a imaginat vreodată la începutul carierei că va vinde milioane de discuri şi că va cânta în faţa a zeci de mii de persoane în fiecare săptămână, a răspuns că nu a fost luată prin surprindere de aceste lucruri, întrucât şi le imaginase pe toate de la vârsta de 5 ani. Prin urmare, oricine poate deveni un învingător, dacă se vede în această postură şi dacă are atitudinea potrivită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu